Categories

Hay Day-Buurtrollen: Voorzitter, covoorzitter, buurtoudsten en leden-[Hay Day Dutch]

Hoewel de buurt een onderdeel is waarin iedereen als een groep samenwerkt, handelt en communiceert, zijn er rollen die helpen bij het beheer van de groep:

Voorzitters:dit zijn spelers die een buurt hebben opgericht. Bijgevolg kunnen zij anderen uitnodigen en de hele buurt bewerken. Zij hebben de leiding binnen de groep. Een voorzitter kan afstand doen van het voorzitterschap en een covoorzitter promoveren tot de rol van ‘voorzitter’.

Voorzitters hebben ookde mogelijkheid om derbytaken te verwijderen. Nadat hij of zij een niet-gekozen taak heeft verwijderd, komt er na korte tijd een nieuwe taak beschikbaar.

Covoorzitters:ze kunnen worden benoemd door voorzitters (of andere covoorzitters) en staan op de tweede plaats in de hiërarchie. Covoorzitters hebben dezelfde rechten als voorzitters, maar kunnen de voorzitter niet degraderen of eruit zetten (covoorzitters kunnen alleen buurtoudsten en leden degraderen of eruit zetten).

Covoorzitters kunnen ook derbytaken verwijderen. Nadat hij of zij een niet-gekozen taak heeft verwijderd, komt er na korte tijd een nieuwe taak beschikbaar.

Buurtoudsten:zij zijn de lijm die de buurt bijeenhoudt en zorgen ervoor dat alles binnen de groep op een leuke en respectvolle manier gebeurt.Ze kunnenuitnodigingen verzenden en verzoeken accepteren.

Buurtoudsten kunnen ook derbytaken verwijderen. Nadat hij of zij een niet-gekozen taak heeft verwijderd, komt er na korte tijd een nieuwe taak beschikbaar.

Leden:zij hebben geen speciale rol, maar maken deel uit van de groep, werken samen en nemen deel aan discussies in de chat. Leden kunnen worden gepromoveerd als ze graag meer willen bijdragen. Vraag dit aan je covoorzitters of voorzitter.

Als een voorzitter een buurt verlaatzondereen nieuwe voorzitter te benoemen, wordt de covoorzitter die het langst lid is van de buurt automatisch gepromoveerd tot ‘voorzitter’. Is er geen covoorzitter, dan wordt de buurtoudste die het langste lid is de ‘voorzitter’. Is er geen covoorzitter of buurtoudste, dan wordt het lid dat het langst lid van de buurt is automatisch gepromoveerd tot ‘voorzitter’.