Hay Day-Hoe maak ik honing?-[Hay Day Dutch]

Nu je een nectarstruik, bijen en een bijenkorf hebt gekocht, kun je zoete honingraten produceren. Om honing te maken van de honingraten, heb je de geweldige honingcentrifuge nodig.

Zodra je de bijen en nectarstruiken een plekje hebt gegeven, vliegen je bijen naar actieve nectarstruiken. Langzaam maar zeker verzamelen ze de nectar van de struiken en brengen ze deze naar de bijenkorf. Hier worden honingraten gemaakt van de nectar.

Een bij levert ongeveer één eenheid nectar per minuut, en er zijn 100 eenheden nectar nodig om één honingraat te produceren. Als het aantal bijen in je bijenkorf toeneemt, gaat het produceren van honingraten natuurlijk veel sneller.

Zodra er genoeg nectar is verzameld en de bijen even pauze houden, kun je de honingraat uit de bijenkorf halen door erop te tikken en de mand over de bijenkorf te slepen. Houd er rekening mee dat je een honingcentrifuge nodig hebt om de honingraten in honing te veranderen en dat je voor één pot honing twee honingraten nodig hebt.

Nu weet je alles wat je moet weten om heerlijke honing te maken.

Comments are closed.