Categories

Hay Day-Hoe werken wereldwijde evenementen?-[Hay Day Dutch]

Tik op het bord naast de boerderijkraam om te zien welk evenement er momenteel plaatsvindt.
Als het een regulier evenement is, zie je de beschrijving en de duur op het bord. Zoals gewoonlijk kun je eraan deelnemen door de beschrijving te lezen en de vereiste taak te voltooien om de beloning te krijgen. Als je bijvoorbeeld voor het bonusevenement van de vrachtwagenlevering een vrachtwagenbestelling voltooit, krijg je voor iedere voltooide bestelling twee keer zoveel munten als beloning.
Als het een speciaal wereldwijd evenement is, wordt het nog interessanter!
Op het eerste tabblad (je kunt verschillende tabbladen selecteren aan de linkerzijde), vind je je ‘Persoonlijke doelen’. Ontgrendel alle vraagtekens (‘?’) om bijzondere beloningen te ontvangen. Dit kun je doen door op het krat aan de rechterkant te tikken, het vereiste voorwerp voor dat specifieke evenement te selecteren en te kiezen hoeveel je wilt bijdragen.
Een van de vraagtekens is voorzien van een speciaal blauw pictogram. Als je op dat punt aankomt, heb je toegang tot het ‘wereldwijde doel’ (het tweede tabblad aan de linkerzijde). Alle voorwerpen die je afstaat om je persoonlijke doelen te bereiken, dragen ook bij aan de wereldwijde doelen. Als je alle vraagtekens in je persoonlijke doelen al hebt ontgrendeld, kun je blijven bijdragen. Deze aanvullende voorwerpen worden ook meegeteld voor het wereldwijde doel.
Je kunt ook de teller zien van alle voorwerpen die zijn bijgedragen door spelers van Hay Day over de hele wereld. Deze teller wordt in realtime bijgewerkt. Als een wereldwijd doel wordt bereikt, stuurt de burgemeester Alfred de postbode erop uit om een speciale beloning te bezorgen bij alle spelers die hebben bijgedragen aan het wereldwijde evenement.
Zoals je je wel kunt voorstellen, is het bezorgen van al die pakketjes een zware last voor Alfred, dus geef hem af en toe even tijd om op adem te komen. Je kunt proberen om het spel opnieuw op te starten om je pakketje veilig voor je huisdeur te ontvangen! 😉