Hay Day-Mijn kind heeft per ongeluk een aankoop gedaan vanuit de app. Bij wie moet ik zijn voor een terugbetaling?-[Hay Day Dutch]

Zoals voor de meeste gedownloade softwareproducten, geldt ook voor voorwerpen die worden gekocht in onze spellen (aankopen vanuit apps) dat deze niet worden vergoed. Onder bepaalde omstandigheden kan er echter een uitzondering worden gemaakt. Het transactieproces wordt afgehandeld door Apple (voor iOS-apparaten) of Google (voor Android-apparaten), en beide bedrijven hebben ondersteuningsteams die verzoeken tot terugbetaling afhandelen.

Voor Apple (iOS)-apparaten:
Bezoek Apple Support, selecteer de koppeling ‘Contact opnemen met iTunes Store-support’, klik vervolgens op ‘Aankopen, facturering en vergoeding’ en kies ten slotte de optie die het meest op jou van toepassing is.
Voor Google (Android)-appraten:
Bezoek Google Help en gebruik het zoekveld, of maak gebruik van de knop ‘Contact us’ op de pagina (alleen op de Engelse versie van de website) om contact op te nemen met een medewerker van de klantendienst van Google via e-mail of de telefoon.

Comments are closed.