Hay Day-Hoe werkt de chat in de spellen van Supercell?-[Hay Day Dutch]

Veel van onze spelers vinden het leuk om contact te hebben met anderen via de groepschat in onze spellen. We werken er altijd hard aan om deze omgeving veilig te houden. We hebben geen privéchat in onze spellen en waarschuwen spelers via meldingen op het scherm regelmatig voor het delen van persoonlijke gegevens. We hebben daarnaast een ‘zwarte lijst’ samengesteld met aanstootgevende woorden en uitdrukkingen die snel kunnen worden gevonden en verwijderd uit alle onderdelen van onze spellen. Deze lijst wordt voortdurend bijgewerkt.
Voor het geval er zich problemen voordoen, bevatten onze spellen duidelijk zichtbare hulpmiddelen om aanstootgevend, beledigend of ongepast gedrag aan ons te melden. Daarnaast kunnen spelers andere spelers uitsluiten wiens berichten zij niet willen zien in de chat.
Als je je zorgen liever per e-mail aan ons doorgeeft, kun je ons ook bereiken via hayday.feedback@supercell.com. Voeg in je e-mail zoveel mogelijk specifieke details toe, zodat we het probleem snel kunnen begrijpen en identificeren.
Bedankt voor jouw hulp bij het veilig en leuk houden van onze spellen!

Comments are closed.