Categories

FarmVille – Hvordan trener jeg opp de eksotiske dyrene mine?

For å trene opp eksotiske dyr, må du først samle eliksirer. Du kan skaffe eliksirer som belønning for å fullføre leveranser fra båthavnen, eller du kan kjøpe dem fra kjøpmannen.Trykk på det eksotiske dyret du vil trene opp, og trykk deretter på Info-knappen. Du kan også besøke de eksotiske dyrene dine fra samlingen av dyr.Deretter trykker du på Tren-knappen for det eksotiske dyret du vil trene.Du vil se nåværende nivå, kraft og ferdighet for det eksotiske dyret. Trykk på Tren-knappen én gang til, og du vil se alle eliksirene du har samlet inn. Trykk på eliksiren for å velge den fra samlingen din, og trykk deretter på Tren-knappen for å bruke mynter.Du kan velge flere eliksirer, og du kan kombinere forskjellige typer eliksirer fra samlingen din.Trening av eksotiske dyr med eliksir øker dyrenes kraft og nivå. Eksotiske dyr kan nå nivå 10. Når det maksimale nivået er nådd, kan du selge det eksotiske dyret til en svært god pris.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE