Categories

FarmVille – Hoe train ik mijn exotische dieren?

Om exotische dieren te trainen, moet je eerst elixers verzamelen. Je kunt elixers verdienen als beloning voor het voltooien van leveringen in de boothaven of door ze te kopen van de handelaar.Tik op het exotische dier dat je wilt trainen en vervolgens op de knop Info. Je kunt je exotische dieren ook bezoeken via de dierenverzameling.Tik vervolgens op de knop Trainen voor het exotische dier dat je wilt trainen.Het level, de kracht en de vaardigheid van je exotische dier worden weergegeven. Tik nog een keer op de knop Trainen om te bekijken welke elixers je hebt verzameld. Tik op een elixer om het te selecteren en vervolgens op Trainen. Dit kost munten.Je kunt meerdere elixers selecteren om ze te combineren met verschillende soorten elixers in je verzameling.Door exotische dieren te trainen met elixers, verhoog je hun kracht en level. Exotische dieren kunnen maximaal level 10 bereiken. Zodra het maximumlevel is bereikt, kun je je exotische dier verkopen voor een geweldige prijs.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE