Categories

FarmVille – Hvordan fungerer reklamebelønninger?

For øyeblikket kan du se 3 reklamer for å få edelstener i belønning i løpet av en 24-timersperiode i Farmville 3.Hvor kan jeg få reklamebelønninger?Tre reklamer vil være tilgjengelig hver 24. time i butikken i spillet. Du trykker simpelthen på «Se reklame». Når du har sett hele reklamen, kan du hente belønningen din. Du går glipp av belønninger for tilgjengelige reklamer som du ikke så på i løpet av en 24-timerssyklus, så husk å se alle tre reklamene hver dag for å få flest mulig belønninger!Hva er reklamekister for noe?Fra tid til annen dukker det opp reklamekister på gården din. Du kan trykke på disse kistene og se en reklame for å få en belønning. Hvis du alt har sett dagens tre reklamer, får du en melding om at det ikke er reklamer tilgjengelig. Kistene kan altså fortsatt dukke opp selv om du har sett reklamene. Du kan selge reklamekistene for mynter i spillet ved å trykke på dem og holde pekeren over dem, for så å trykke på «Selg»-ikonet når det dukker opp.Hva gjør jeg hvis jeg får beskjed om at det ikke er noen reklamer tilgjengelig, og jeg ikke har sett 3 reklamer i løpet av 24 timer?Hvis du har fått beskjed om at det ikke er noen reklamer tilgjengelig, og du ikke har sett 3 reklamer i en 24-timerssyklus, bør du sjekke internettforbindelsen din. Så kan du tvangsavslutte spillet og starte det på nytt for å oppdatere tilkoblingen til reklamenettverket. Hvis du fortsatt ikke får opp reklamene, kan du ta kontakt med det dyktige støtteteamet vårt. Husk å oppgi så mange detaljer om problemet som mulig, så skal vi undersøke saken.Merk: Sjekk at tidsinnstillingene på enheten din stemmer i henhold til tidssonen din. Det er nemlig spillserveren som styrer reklamenes tilgjengelighet. Hvis enheten din har feil tidsinnstillinger, kan dette påvirke spillopplevelsen på en negativ måte.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE