Categories

FarmVille – Hoe kan ik een terugbetaling aanvragen?

Verzoek om terugbetaling AppleZynga kan geen terugbetalingen verwerken voor transacties via de iTunes Appstore, omdat die aankopen via het iOS-betaalplatform verlopen.Als je een factuurgerelateerd probleem hebt met je aankoop, kun je contact opnemen met iTunes doorhier te klikken voor meer hulp.Klik op de link ‘Meld een probleem‘ naast het item dat je hebt gekocht. Als het een recente transactie betreft, is de link of knop mogelijk nog niet beschikbaar. Wacht tot de betaling is geplaatst of tot Apple een ontvangstmail stuurt, voordat je een terugbetaling aanvraagt.Terugbetalingen via de App Store hebben een gemiddelde verwerkingstermijn van één of twee dagen en Apple Support kan contact opnemen om de reden voor het verzoek na te gaan. Voor verdere hulp kun je contact opnemen met Apple Support via deze link:Link van Apple Support: https://support.apple.com/contactVerzoek tot terugbetaling AmazonZynga kan geen terugbetalingen verwerken voor transacties via de Amazon Appstore, omdat die aankopen via het Amazon-betaalplatform verlopen.Als je een factuurgerelateerd probleem hebt met je aankoop, kun je contact opnemen met Amazon Support door hier te klikken voor meer hulp.Voor aankopen via Facebook of Google kun je contact opnemen met onze klantenservice door op het ‘Contact‘-pictogram rechts bovenin te klikken. Een van onze betalingsexperts zal je dan helpen.Verstrek zoveel mogelijk informatie over je aankoop, zodat wij die kunnen onderzoeken:1. Het exacte aantal items dat je hebt gekocht, het geschatte tijdstip waarop de aankoop plaatsvond en het betalingsbewijsnummer.2. Je speler-ID/UID of ZID:a. Zoek de ‘Instellingen’-widget in het spel.b. Zoek het Help-pictogram of het pictogram Ondersteuning.c. Onderin het scherm staat je ZID, speler-ID of apparaat-ID vermeld.3. Een schermafbeelding van je aankoopbewijs dat niet in de wachtstatus staat, onder vermelding van je betalingsprovider, of de foutmelding die je ontvangt.Instructies voor schermafbeeldingen (screenshots):

  • Hoe maak ik een schermafbeelding (screenshot) op Android?
  • Hoe maak ik een schermafbeelding of -video (screenshot of screenvideo) op mijn computer?

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE