Categories

FarmVille – Hvordan kan jeg gjenopprette den gamle kontoen min?

Den enkleste og tryggeste måten å gjenopprette en gammel konto på, er å ha den koblet til Facebook, en Zynga-e-postadresse eller en Apple-ID. Da vil nemlig fremdriften din lagres i skyen. Når du starter et nytt spill, vil du se en «Logg på»-knapp når veiledningen starter. Trykk på den og logg på med den foretrukne metoden din, for å gjenopprette gården. Du kan også logge på når som helst ved å trykke på «Innstillinger» (tannhjulet øverst i høyre hjørne på skjermen) og velge alternativet du ønsker for å logge på.Obs! Vi anbefaler på det sterkeste at du alltid bruker nettskymetoden til å lagre fremdriften din på en trygg måte. Hvis den gamle kontoen din kun var lagret lokalt og aldri koblet til nettskyen, kan den være umulig å gjenopprette. Hvis du prøver å gjenopprette en lokal konto, kan du kontakte spillerstøtteteamet med så mye informasjon som mulig, inkludert:

  • Navnet på gården
  • Navnet på samarbeidet (hvis aktuelt)
  • Nivået ditt i spillet
  • E-postadressen du foretok kjøpet med (hvis aktuelt)

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

FarmVille Game GUIDE