Categories

Hay Day – Boerderijkaartpad | Hay Day – Nederlands

Bij het begin van de boerderijkaart zie je schattige kuikentjes wegrennen uit hun hok. Je moet op het kuikentjeshok tikken om het boerderijkaartmenu te openen.

In het menu zie je drie tabbladen , Doelstellingen, Kaartpad en Voordeeloordelen. Op het tabblad Kaartpad zie je twee kanten van het pad, het gratis pad en het boerderijkaartpad. Hierop worden de beloningen weergegeven die je kunt verdienen in het huidige boerderijkaartseizoen en het geeft je voortgang op het pad aan.

Gratis pad

Iedereen heeft toegang tot het gratis pad, het onderste deel van het boerderijkaartpad. Je kunt er beloningen verdienen zoals een van de voordelen, XP-punten, munten, uitbreidingsmateriaal, vergunningen, puzzelstukken en meer!

Boerderijkaartpad

Als je de boerderijkaart koopt, krijg je toegang tot het exclusieve bovenste deel van het pad, dat vol zit met meer voordelen, kuikentjes en het dierenaccessoire: hoeden!

Wat zijn voordelen?

Voordelen verbeteren je spelervaring. Er zijn momenteel 10 soorten voordelen, en ze blijven actief voor het restant van het boerderijkaartseizoen zodra je ze verzamelt.