Categories

Hay Day – Silo, schuur & viskoffer | Hay Day – Nederlands

Schuur

Alle producten, dierengoederen en voorraden in het spel worden in de schuur opgeslagen. Spelers kunnen de opslagcapaciteit vergroten naar een maximum van 25.000 door bouten, tape en planken te gebruiken.

Silo

Gewassen, bessen en fruit worden goed bewaard in de silo. Als je de opslagcapaciteit van de silo wilt vergroten, moet je spijkers, schroeven en houten panelen gebruiken.

Deze twee opslaggebouwen bevinden zich op de boerderij. Ze zijn vanaf het begin van het spel beschikbaar en je moet ze tijdens de tutorial repareren voordat je ze kunt gebruiken.

Viskoffer

De viskoffer bevindt zich op de visplek. Het is een opslagkist om alle netten en vallen, en al het kunstaas in op te slaan. Je kunt de viskoffer gebruiken wanneer je het meer hebt ontgrendeld op boerderijlevel 27. Je hebt spijkers, schroeven en houten panelen nodig om de capaciteit te vergroten.