Categories

Hay Day – Productiegebouwen | Hay Day – Nederlands

Productiegebouwen zijn machines waarmee je alle soorten producten in het spel kunt maken. Elk gebouw wordt ontgrendeld op een verschillend boerderijlevel. Spelers kunnen productiegebouwen vinden op de boerderij of rond het visgebied.

Alle productiegebouwen op de boerderij kunnen in de winkel worden gekocht door middel van munten. De bouwkosten en bouwtijd voor elk gebouw stijgen op basis van het boerderijlevel. Spelers kunnen de bouwtijd versnellen door middel van diamanten.

Gebouwen upgraden

Elk productiegebouw heeft aanvankelijk drie vakken. Spelers kunnen door middel van diamanten maximaal zes extra vakken ontgrendelen voor alle gebouwen. Houd er rekening mee dat de diamantkosten voor extra vakken toenemen met elk nieuw vak dat je ontgrendelt.

Gebouwmeesterschap

Meesterschappen zijn boosts voor productiegebouwen die ontgrendeld kunnen worden door items te maken met de machines. Telkens als spelers een item produceren met de machines, verdienen ze ervaringspunten voor die machine. Dit wordt per uur berekend. Na het bereiken van een bepaald doel worden spelers beloond met een meesterschapsster, waarvan er maximaal drie verdiend kunnen worden.

Elke meesterschapsster biedt een ander soort boost, waaronder boosts voor tijd, munten en ervaringspunten. Het uiterlijk van een machine kan in goud veranderen zodra spelers er maximaal meesterschap mee hebben bereikt. Spelers kunnen hun huidige voortgang met een machine in de gaten houden door te tikken op de (i) die net boven de productievakken zweeft.