Categories

Hay Day – Cadeaubonnen | Hay Day – Nederlands

Cadeaubonnen kunnen gebruikt worden om verrassingspakketten te kopen. Deze pakketten kunnen diamanten of exclusieve decoraties uit de cadeaucatalogus bevatten. Spelers kunnen de catalogus bekijken via de brievenbus naast de boerderijkraam. De catalogus is samen met Alfred de postbode beschikbaar vanaf boerderijlevel 15.

Cadeaubonnen zijn te vinden in de bedankbriefjes die spelers naar andere boeren sturen om ze te bedanken voor hun hulp bij het voltooien van boot- en truckbestellingen, het bedienen van bezoekers en het weer laten opbloeien van bomen en struiken. Spelers kunnen tot zeven cadeaubonnen per dag ontvangen en kunnen maximaal veertig cadeaubonnen opslaan. Houd er rekening mee dat je na het bereiken van deze limiet geen cadeaubonnen meer kunt ontvangen totdat je je huidige cadeaubonnen gebruikt.

Er zijn zeven soorten verrassingspakketten met verschillende beloningen en kosten:

Kleine verrassingspakketten kosten 10 cadeaubonnen.Normale verrassingspakketten kosten 20 cadeaubonnen.Grote verrassingspakketten kosten 30 cadeaubonnen.Versieringspakketten kosten 25 of 35 cadeaubonnen.Gereedschapspakketten kosten 5 cadeaubonnen.Stadspakketten kosten 10 cadeaubonnen.Boosterpakketten kosten 10 cadeaubonnen.

Zodra je een bestelling plaatst, zal Alfred het pakket bezorgen op je boerderij. Tik op het verrassingspakket om te zien wat erin zit.