Categories

Hay Day – Een gekocht account is nooit van jou | Hay Day – Nederlands

Om accounts te verkopen, worden vergevorderde spelaccounts geadverteerd en zo worden nietsvermoedende spelers die graag verder willen komen, gelokt met aanlokkelijke, onrealistische beloften.

Het verkopen, kopen, delen of geven van spelaccounts aan andere spelers is in strijd met onze Algemene voorwaarden (in het Engels). Dit wordt nooit goedgekeurd door Supercell.

Dit zijn de risico’s van het kopen van dergelijke accounts:

De aanbieder kan je geld aannemen en je nooit het account leveren.Je kunt nooit weten of de aanbieder het account zal blijven gebruiken.Hetzelfde account kan worden verkocht aan meerdere personen.De accountstatus is onbekend. Het kan zijn dat het account al op het punt staat om permanent geblokkeerd te worden.Het account is nooit veilig; Supercell kan geen ondersteuning bieden aan onveilige accounts.Wanneer je ervoor kiest geld op het account uit te geven, loopt het nog steeds gevaar permanent te worden geblokkeerd vanwege een inbreuk op onze Algemene voorwaarden.

Help ons deze misdadige praktijken te stoppen door je account niet te verkopen en degenen die dit wel doen bij ons aan te geven.