Categories

Hay Day-Gazetede her zaman aynı öğeler var!-[Hay Day Trukish]

Hay Day’in sürekli artan, oyun içi ürünler alıp satan milyonlarca oyuncusu tarafından dengelenen kendine ait bir ekonomisi vardır.

Yumurta, pastırma, çilek, buğday ve şeker kamışıgibi ürünleri yetiştirmek, toplamak ve satmak kolaydır. Bu sebeple bu öğelerin gazetede çok fazla reklamını görürsün.

Reçel ve dondurma gibi diğer öğeleri iseüretmek daha zordurçünkü bunları yapmak için daha fazla zaman ve kaynak gerekir. Cıvatalar, çiviler, tokmaklar ve toprak başarıları daoldukça nadirveya rastlaması zorolduğu için bu nadir öğelerin reklamlarını gazetede pek göremezsin.

Elinde bir ya da birçok nadir öğeden birden fazla olursa (örneğin; ağılı yükseltmek için gerekenden 10 cıvata fazlan varsa) bu öğeleri gazeteye ilan vererek hızlı bir şekilde satabilirsin. Bunu yaparak oyunun ekonomisini değiştirmek için üzerine düşeni yapmış olup ağılında birazcıkalanaçmış da olursun!

Bizler gazeteyi oyununen önemli özelliklerindenbir tanesi olarak kabul ediyoruz ve sürekli iyileştirmeler ekleyerek Hay Day’in hassas ekonomik dengesini korumak için çalışıyoruz.