Categories

King of Avalon:[Update 3.0] Update info – [Dutch]

3.0.0 Update Info

Wat is nieuw
– Land der Vuur! Ontdek het oorsprongsgebied van de draken waar alleen de dappersten het zullen overleven! Kun jij de hitte aan? Ga naar je Evenementencentrum om meer hierover te weten te komen!– Alliantie Geschenk Kisten! Het voltooien van bepaalde taken geeft je Geschenk Kisten waar Goud in zit en die je kunt delen met je Alliantieleden! Bovendien kunnen R4 leden of hoger Geschenk Kisten versturen naar de hele Alliantie waarin Dagelijkse Beloning punten zitten!– Drakengeest Runestenen! Je kunt vanaf nu Runestenen inleggen in jouw Drakengeest uitrusting voor krachtige voordelen!– Dobbelhuis! Gooi met de dobbelsteen en beproef je geluk!– Maandelijks Abonnement! Tik op "Leveringen" en abonneer om elke dag veel goodies te krijgen!– Middernachtzon Evenement komt eraan! De befaamde Witte Ridders zijn weer op zoek naar Middernachtsjuwelen! Als je de mysterieuze Witte Ridder kunt vinden op de Koninkrijk Kaart kun je Middernachtsjuwelen inwisselen tegen beloningen!
Verbeteringen– Prestaties! Voltooide Prestaties zullen vanaf nu bovenaan het paneel worden getoond.– Verlopen Evenement Items! Evenement items van februari tot april kunnen nu worden ingewisseld tegen beloningen. Gebruik ze direct in jouw Inventaris.– Monster Jacht! Een markering is toegevoegd voor Monsters op de Koninkrijk Kaart om ze makkelijker te vinden tijdens het jagen!– Gevorderde Draak Vaardigheden! Het vereiste level voor nieuwe Draak Vaardigheden is aangepast.
Wanneer de nieuwe versie beschikbaar is, kun je updaten naar de nieuwste versie in de App Store, Google Play Store of Amazon Store om de nieuwe functies te ontdekken! Aangezien de werkelijke update tijd kan variëren tussen de App Stores van de verschillende landen, kan het mogelijk iets later worden uitgebracht voor sommige iOS spelers. Bedankt voor jullie geduld!
Tot op het slagveld!
Merlijn & het KoA team