Categories

King of Avalon:[Oppdatering 3.0] Oppdaterings Notat – [Norwegian Bokmål]

3.0.0 Oppdatering Opplysning
Hva som er NY- Det Ild Landet! Utforsk det antikke hjemet av dragen hvor bare de modigste skal overleve! Kan du holde deg om det? Sjekk det Aktivitet Senteret å finne flere detaljer!- Allianse Gave Kister! Det å fullføre de spesifikke oppdragene skal gi deg Gave Kister som innholder Gull å dele med Allianse medlemmer! Hva mer, R4 medlemmer og høyere kan sende Gave Kister som fås med Daglig Premier poeng til hele Alliansen!- Terning Hus! Rull Terning og prøv din lykke!- Drage Spirit Runesteiner! Du kan innebygge Runesteiner i ditt Drage Spirit utstyr nå for kraftige fordeler!- Den Midtnatt Sol Aktiviteten kommer snart! I perioden av denne aktiviten er de Hvite sagnomsuste Ridderne tilbake. Om du kan finne en mystisk Hvitt Ridder på Rike Kart, så kan du handle Midtnatt Edelsten for premier!
Optimaliseringer- Presentasjoner! Fullførte Presentasjoner skal bli vist på toppen av grensenittet!- Utløpt Festival Aktivitet Objekter! Februar og april festival objekter kan bli handlet for premier nå. Bruk dem direkte i din Inventar.- Moster Jakt! Et merke har blitt lagt til for Monstre på kartet som gjør det lettere å finne dem når du jakter!- Avansert Drage Ferdigheter! Det behøvde nivået for nye Drage Ferdigheter har blitt endret.
Når den nye versjonen er tilgjengelig, kan du oppdatere til den nyeste versjonen fra App Butikk og Google Play butikk. På grunn av at det fins tidsforskjell mellom App Butikker av ulike land, så det kunne være forsinkelse for iOS brukere. Takk for din tålmodighet!
Vi ses på kampområdet,
Merlin og KoA team