Categories

Brawl Stars – Sterpunten

Als je aan het einde van een seizoen knokkers hebt met 550 of meer trofeeën, wordt het teveel aan trofeeën nu niet meer verwijderd, maar omgezet in sterpunten. De omvang van je beloning hangt af van het aantal trofeeën dat je met elke knokker hebt verzameld voor het einde van het seizoen. Je kunt zien hoeveel sterpunten elke knokker zal ontvangen door in het knokkersmenu op de rang te tikken van je knokkers die 500 trofeeën of meer hebben. Je verdient ook sterpunten als een knokker voor het eerst een bepaalde rang bereikt.

  • Rang 10 = 100 sterpunten
  • Rang 15 = 200 sterpunten
  • Rang 20 = 300 sterpunten
  • Rang 25 = 400 sterpunten
  • Rang 30 = 500 sterpunten
  • Rang 35 = 600 sterpunten

Gebruik de sterpunten om exclusieve speciale voorwerpen te kopen in de winkel. Er zijn regelmatig andere sterpuntvoorwerpen beschikbaar, dus kom elke dag kijken in de winkel.