Categories

Brawl Stars – WAARSCHUWING! Vermijd phishingwebsites

Je hebt misschien mensen gezien die je gratis edelstenen, Supercell ID-accounts, legendarische kaarten, elixir, bouwvakkers, tv’s, ijsjes, schoenen, katten, enzovoort aanbieden. Je hebt misschien ook gemerkt dat dit oplichters zijn. Deze mensen proberen persoonlijke gegevens, zoals e-mailaccounts en wachtwoorden, van spelers te krijgen. Veel van deze websites bevatten keyloggers, Trojaanse paarden en virussen die de veiligheid van je apparaat en je privacy in gevaar brengen. We willen niet dat je hier in trapt en raden je met klem aan om deze websites niet te bezoeken. Deel NOOIT gevoelige informatie met iemand anders. Zelfs niet met Supercell. Oplichters kunnen zich namelijk ook voordoen als een medewerker van Supercell. Medewerkers van Supercell zullen nooit naar je wachtwoorden vragen.   Als je denkt dat je het slachtoffer bent geworden van een phishingaanval, wijzig dan onmiddellijk het wachtwoord van je e-mailaccount en neem contact op met de ondersteuning van je e-mailprovider. Je vraagt je misschien af wat Supercell hieraan doet. Dit probleem is bij ons bekend, niet alleen vanwege de veiligheidsrisico’s, maar ook omdat het vervelend is om dergelijke berichten tegen te komen in de chat. We willen je ervan verzekeren dat we aan dit probleem werken. Wees ondertussen goed op je hoede voor oplichters.