Categories

Dawn of Titans – Dawn of Titans är kostnadsfritt att spela. Vad betyder det? (iOS)

Många av de största mobilspelen är klassade som "kostnadsfria att spela". Kostnadsfritt att spela betyder precis vad det står. Du kan ladda ned och spela hela Dawn of Titans helt kostnadsfritt, men vi ger spelarna möjligheten att köpa spelvaluta för riktiga pengar om de vill. 

Alla inköp du gör i Dawn of Titans hanteras helt och hållet av iTunes så att din personliga information hålls skyddad. 

 

Om du oroar dig för att oauktoriserade inköp ska göras på ditt konto kan du aktivera säkerhetsfunktionerna i iOS till att blockera inköp om inte ett lösenord anges först, eller avaktivera köp i appar helt.

 

Om du inte vill inaktivera köp i appar, men vill få en begäran om lösenord varje gång du köper något, börjar du med att stänga spelet och öppna iOS inställningsmeny. Välj iTunes & App Store > Lösenordsinställningar. Observera att det här alternativet inte visas om du använder Touch ID, eftersom du i så fall använder Touch ID till att auktorisera dina inköp i alla fall. Under Köp och köp inuti appar trycker du på alternativet Kräv alltid. Med reglaget kan du också välja att det ska krävas ett lösenord för att ladda ned gratis appar.

 

Du kan även avaktivera inköp helt. Det gör du genom att stänga spelet, öppna iOS inställningsmeny och gå till Allmänt > Begränsningar. Tryck på Aktivera begränsningar och välj en PIN-kod när du uppmanas att göra det. När du har aktiverat begränsningar letar du upp reglaget för Köp inuti appar och stänger av den.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE