Categories

Dawn of Titans – Wat zijn gebouw-upgrades?

Kasteel – Door het kasteel te upgraden, kun je andere gebouwen upgraden en meer menselijke troepen trainen. Upgrade dit gebouw om:

  • Het maximumniveau van je gebouwen te verhogen
  • Meer ontgrendelde gebouwen te kunnen bouwen
  • Nieuwe gebouwentypen te ontgrendelen

Bouwersterrein – Voor elke bouwer die je hebt, kun je één gebouw bouwen of upgraden.

Portaal– Het portaal produceert portaalstenen waarmee je je in de strijd kunt storten. Upgrade het gebouw om de portaalsteenproductie te verhogen.

Boerderij – De boerderij blijft voedsel produceren tot de opslaglimiet wordt bereikt. Verzamel het voedsel zodra de opslag vol is, zodat er weer meer voedsel geproduceerd kan worden. Upgrade dit gebouw om: 

  • De opslaglimiet van de boerderij te verhogen
  • De productiesnelheid van de boerderij te verhogen

Graanschuur – In de graanschuur wordt het voedsel opgeslagen dat je ophaalt bij je boerderij. Door dit gebouw te upgraden, kan je stad meer voedsel opslaan.

Graanvoorraad – De graanvoorraad beschermt een deel van het voedsel als je stad wordt geplunderd door andere allianties.

Goudmijn – De goudmijn levert goud op voor je koninkrijk tot de opslaglimiet wordt bereikt. Als de opslag vol is, moet je het goud verzamelen voordat de goudmijn weer goud kan produceren. Upgrade de markt om:

  • De opslaglimiet van de goudmijn te verhogen
  • De snelheid waarmee de goudmijn goud levert te verhogen

Goudkluis – In de goudkluis wordt het goud opgeslagen dat je ophaalt bij de goudmijn. Door dit gebouw te upgraden, kan je stad meer goud opslaan.

Goudvoorraad – De goudvoorraad beschermt een deel van je goud tegen diefstal als je stad wordt aangevallen.

Garnizoen – Het garnizoen bepaalt hoeveel eenheden je stad verdedigen tegen vijandelijke legers. Upgrade dit gebouw om er meer troepen te kunnen huisvesten.

Kazerne – In de kazerne worden je troepen getraind. Upgrade dit gebouw om de bouwwachtrij langer te maken. Dit betekent dat er meer eenheden tegelijkertijd getraind kunnen worden.

Legerkamp – Eenheden verhuizen naar het legerkamp nadat ze zijn getraind in de kazerne. Upgrade dit gebouw om meer getrainde troepen te kunnen huisvesten.

Alliantiekamp– Via het alliantiekamp kun je de leden van je alliantie om versterkingen vragen. Upgrade dit gebouw om meer troepen of troepen van een hoger niveau te kunnen ontvangen.

Wapenmagazijn – Het wapenmagazijn bepaalt het niveau van de troepen die je kazerne aflevert. Upgrade dit gebouw om het niveau van je troepen te verhogen. Je troepen krijgen dan meer gezondheid en brengen meer schade toe.

Dit is maar een kleine selectie van de gebouwen die je in je stad kunt plaatsen. Naarmate je stad groeit, ontgrendel je nieuwe, krachtigere gebouwen waarmee je je koninkrijk verder kunt uitbreiden.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Dawn of Titans Game GUIDE