Categories

Empires & Allies – Neden Facebook’a tekrar bağlanmam gerekiyor?

Oyununda gördüğün Facebook’a yeniden bağlanma uyarısı, Facebook’un oyununun bilgi paylaşımıyla ilgili yakın zamanda yaptığı değişiklikten kaynaklanıyor. Zynga’ya verdiğin bilgiler senin oyuncu profilini doldurmamızı, seninle iletişime geçmemizi ve seni aynı oyunu oynayan arkadaşlarınla buluşturmamızı sağlıyor. Daha fazla bilgi için Zynga’nın Gizlilik Politikasına buradan bakabilirsin: https://www.zynga.com/privacy/policy.”Facebook’a Bağlan” düğmesine dokunarak en sevdiğin oyununun tadını çıkarmaya devam edebilirsin.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE