Categories

Empires & Allies – Hoe wissel ik een Apple (iTunes)-cadeaubon in en kan ik het tegoed gebruiken in mijn spel?

Een iTunes-cadeaubon is een alternatieve methode om speltegoed te kopen. Hieronder vind je informatie over hoe je je tegoed kunt inwisselen en in je spel kunt gebruiken: iPhone, iPad, iPod touch Open de App Store op je iPhone, iPad of iPod touch.

 • Tik op Vandaag en daarna op je foto in de rechterbovenhoek.
 • Tik op ‘Wissel cadeaubon of code in’ en meld je aan met je Apple ID.
 • Als je de camera in je iPhone, iPad of iPod touch wilt gebruiken om je cadeaubon toe te voegen, tik je op Gebruik camera. Zorg de instructies op het scherm om de code te scannen.Als je je in bepaalde landen of regio’s bevindt, of als je een oudere bon hebt, moet je de bon mogelijk handmatig invoeren. Tik hiervoor op ‘U kunt uw code ook handmatig invoeren’ en volg de aanwijzingen.
  • Als je een App Store- en iTunes-cadeaubon of Apple Music-cadeaubon hebt, voer je de zestiencijferige code (die met een X begint) in die op de achterkant van de cadeaubon staat.
  • Als je een aanbiedings- of contentcode hebt, voer je de code in die je op de achterkant van de cadeaubon vindt.
 • Tik op Gereed.
 • Mac / Pc

 • Open iTunes. Log in met je Apple ID als je dat nog niet hebt gedaan.
 • Kies Account > Wissel in op de menubalk boven in het computerscherm of boven in het iTunes-venster.
 • Log in met je Apple ID.
 • Als je de camera wilt gebruiken om je cadeaubon in te wisselen, tik je op Gebruik camera. Zorg de instructies op het scherm om de code te scannen.Als je je in bepaalde landen of regio’s bevindt, of als je een oudere bon hebt, moet je de bon mogelijk handmatig invoeren in het vak onder ‘U kunt uw code ook handmatig invoeren’ en volg de aanwijzingen. Klik op Wissel in wanneer je klaar bent.
  • Als je een App Store- en iTunes-cadeaubon of Apple Music-cadeaubon hebt, voer je de zestiencijferige code (die met een X begint) in die op de achterkant van de cadeaubon staat.
  • Als je een aanbiedings- of contentcode hebt, voer je de code in die je op de achterkant van de cadeaubon vindt.
 • Store-tegoed voor je Apple ID wordt gebruikt bij elke aankoop die je in een van de Stores doet (inclusief abonnementen op Apple Music) en voor iCloud-opslag, net zo lang tot het op is. Meer informatie over hoe je je Store-tegoed bekijkt.Ga hier naar iTunes Support voor meer informatie over iTunes-cadeaubonnen.

  _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

  Empires & Allies Game GUIDE