Categories

Empires & Allies – Hoe herstel ik mijn account?

Als je een account waarmee je eerder speelde wilt herstellen, ga je naar Instellingen > Wisselen (onder Accounts). Nadat je op wisselen hebt getikt, krijg je alle accounts te zien die verbonden zijn met het sociale netwerk waarmee je op dit moment verbonden bent.   

 
1. Tik op het pictogram Instellingen.  

 

2. Tik op de knop Wisselen.  

 

3. De verbonden accounts worden weergegeven.   

 

Als je op een ander apparaat gaat spelen, moet je controleren of je bent aangemeld en bent verbonden met dezelfde accounts als op het vorige apparaat. Je kunt momenteel Facebook, Game Center (iOS) en Google Play (Android) gebruiken. Als je een oude basis probeert te herstellen en deze niet wordt vermeld, betekent dat dat je niet met hetzelfde account bent verbonden als het account waarmee de vorige basis eerder is opgeslagen.

Je Spelinstellingen zouden er als volgt moeten uitzien als je bent verbonden met je sociale-netwerkaccounts (links iOS en rechts Google; in beide afbeeldingen is gekoppeld met Facebook). 

Vergeet niet dat als je een ‘General#XXXXXX’-naam had, dit betekent dat je nooit verbonden was met een sociaal netwerk en dat je spel niet is gesynchroniseerd met de server en niet kan worden hersteld. 

In dit geval raden we je aan om terug te gaan naar het apparaat waarop je eerder speelde (indien mogelijk) en het spel met een van de bovengenoemde accounts te verbinden om te synchroniseren met de server, zodat het account op het andere apparaat kan worden hersteld. 

Als je het account niet hebt gesynchroniseerd en geen toegang meer hebt tot het oorspronkelijke apparaat, kunnen we je helaas niet helpen en dit account niet voor je herstellen.

Een paar tips: 

  • Zorg dat je je account zo snel mogelijk verbindt. Je kunt Facebook of Gamecenter gebruiken voor iOS en Google Play voor Android. Als je overstapt van iOS op Android (of omgekeerd), moet je verbinding maken met Facebook om je spel over te zetten.  
  • Zorg dat je verbonden bent met het sociale netwerk waarbij je het account hebt dat je wilt herstellen.   
  • We raden je af om meerdere accounts te gebruiken, en als je zodanig meerdere accounts gebruikt dat je een voordeel krijgt boven andere spelers, zal dat ertoe leiden dat we maatregelen nemen tegen je account.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE