Categories

Empires & Allies – Hoofdkwartier upgraden naar levels 35 en 36

V: Hoe zorg ik dat ik mijn hoofdkwartier kan upgraden naar levels 35 en 36?A: Om je hoofdkwartier te kunnen upgraden naar levels 35 en 36 moet je ervoor zorgen dat je je opslaggebouwen hebt geüpgraded, zodat je maximale opslag voor voorraden, staal en tech groter is dan de kosten voor het upgraden van je hoofdkwartier. Zorg er ook voor dat je het vereiste spelerslevel hebt behaald. Upgrade je gebouwen en onderzoek bevelkrachten en eenheden om je spelerslevel te verhogen. V: Welke grondstoffen heb ik nodig om mijn hoofdkwartier te upgraden naar levels 35 en 36?A: Voorraden, staal en tech.V: Wat is er nieuw op hoofdkwartierlevels 35 en 36? Waarom zou ik upgraden naar nieuwe hoofdkwartierlevels?A:Met een upgrade naar levels 35 en 36 ontgrendel je een nieuw upgradelevel voor de meeste gebouwen, eenheden en bevelkrachten in het spel. Dit verhoogt de gezondheid en/of eigenschappen van deze gebouwen, eenheden en krachten.Op hoofdkwartierlevel 34 zijn de volgende gebouw-upgrades beschikbaar:

 • Oliepomp
 • Brandstofopslag
 • Staalfabriek
 • Staalopslag
 • Bevoorrading
 • Voorraadopslag
 • Techfabriek
 • Techopslag

Op hoofdkwartierlevel 35 zijn de volgende gebouw-upgrades beschikbaar:

 • Artillerie
 • Koepelwapen
 • EMP-toren
 • Oliepomp
 • Brandstofopslag
 • Wachttoren
 • Hoofdkwartier
 • Metaalhagel
 • Patriot
 • Railkanon
 • Onderzoeksgebouw
 • Geluidsbarrière
 • Staalfabriek
 • Staalopslag
 • Bevoorrading
 • Voorraadopslag
 • Techfabriek
 • Techopslag
 • Opslagbunker
 • Muren
 • Oorlogsfabriek
 • Wapenkwartier

Op hoofdkwartierlevel 36 zijn de volgende gebouw-upgrades beschikbaar:

 • Artillerie
 • Koepelwapen
 • Brandstofopslag
 • Wachttoren
 • Hoofdkwartier
 • Metaalhagel
 • Patriot
 • Railkanon
 • Onderzoeksgebouw
 • Opslagbunker
 • Oorlogsfabriek
 • Wapenkwartier

Wanneer je de oorlogsfabriek upgradet, worden bepaalde beschikbare recepten ook geüpgraded. Oorlogsfabriekupgrades op hoofdkwartierlevel 35:

 • Dronekorf
 • Ionenkanon
 • Stealthgenerator

Oorlogsfabriekupgrades op hoofdkwartierlevel 36:

 • Ionenkanon
 • Stealthgenerator
 • Verkenningstoren

Patriot:Op hoofdkwartierlevel 35 kun je nog een patriot op je basis plaatsen. (Je kunt in totaal 7 patriotten van hoofdkwartierlevel 35 hebben.)V: Welke nieuwe inhoud wordt er ontgrendeld op hoofdkwartierlevels 35 en 36? A: Op hoofdkwartierlevel 35 kunnen spelers de geluidsbarrière upgraden naar level 3. Op level 3 kan de geluidsbarrière de hack op afstand tegenhouden.Op hoofdkwartierlevel 36 ontgrendelen spelers een nieuw gebouw uit de oorlogsfabriek, de verkenningstoren. Als die op de basis wordt geplaatst, wordt het bereik van alle verdedigingsgebouwen met 2 eenheden vergroot en de gebiedschade van alfa- en bastiontorens met 2 eenheden verhoogd.V: Wat is het verschil tussen de twee oplaadopties voor de geluidsbarrière op level 3?A: Door de geluidsbarrière te upgraden naar level 3, krijg je twee oplaadopties. De eerste optie is de mogelijkheid om de effecten van vijandelijke bevelkrachten voor alle gebouwen en eenheden binnen het bereik van de geluidsbarrière te verlagen. De tweede optie biedt bescherming tegen bevelkrachten en de mogelijkheid om alle gebouwen en eenheden binnen het bereik van de geluidsbarrière te beschermen tegen de hack op afstand. Je kunt slechts één van deze mogelijkheden tegelijk toepassen. Het opladen kost oorlogsfabriekonderdelen en duurt 24 uur.V: Wat is de verkenningstoren en hoe werkt die?A: De verkenningstoren is een nieuw gebouw dat je in de oorlogsfabriek op level 30 kunt bouwen. Je moet je hoofdkwartier upgraden naar level 36 om deze upgrade voor de oorlogsfabriek te ontgrendelen. De verkenningstoren is een verdedigingsproductie. Wanneer de productie is voltooid, worden er 3 verkenningstorens aan je inventaris toegevoegd. Plaats deze op je basis om ze te gebruiken. De verdedigingsgebouwen binnen het effectgebied van de verkenningstorens krijgen 2 eenheden extra bereik. De gebiedschade van alfa- en bastiontorens wordt met 2 eenheden verhoogd.Je kunt maximaal 3 verkenningstorens tegelijk op je basis hebben. Verkenningstorens blijven 5 dagen lang op je basis staan en verdwijnen dan. Het effect van de verkenningstorens is niet te stapelen. Je kunt ze bijvoorbeeld niet vlak bij elkaar zetten zodat hun effectgebied overlapt en zo meer voordelen biedt dan een enkele toren. Je kunt zien of een verkenningstoren een gebouw bereikt wanneer er een geel gloeiend effect rond de basis van een gebouw verschijnt.Verkenningstorens verhogen het bereik van het hoofdkwartierwapen Schorpioen met 2. Verkenningstorens hebben geen effect op grondstofgebouwen, ionenkanonnen, stealthgeneratoren, AirMed-dronekorven en troepenvlaggen, plus troepenvlageenheden, landmijnen en schokmijnen. Verkenningstorens verhogen het bereik van verdedigingsgebouwen met 2 eenheden, ook als deze de configuraties van wachttoren-raketten, patriot-gronddoelen en alfakoepels hebben.LET OP: De boostereffecten van de verkenningstoren zijn niet zichtbaar in de verkenningsmodus. Deze zie je alleen wanneer je aanvalt.V: Beschermt de antihack-oplading van de geluidsbarrière mijn gebouwen tegen de hack van het CnC-voertuig?A: Nee. Het CnC-voertuig kan gebouwen hacken die worden beschermd door de geluidsbarrière. De antihack-oplading van de geluidsbarrière beschermt gebouwen alleen tegen de effecten van bevelkrachten en de hack op afstand.V. Beschermt de antihack-oplading van de geluidsbarrière mijn gebouwen ook als er een EMP-bevelkracht op wordt gebruikt?A: Ja. De antihack-oplading van de geluidsbarrière beschermt gebouwen en eenheden binnen zijn bereik tegen de hack op afstand, ook als die wordt geraakt door een EMP-bevelkracht.Community-QUIZV1. Hoe vergroot je het bereik van de bastiontoren?Optie 1: Door hem naast een alfatoren te zettenOptie 2: Door hem naast een verkenningstoren te zettenOptie 3: Door er een legerlid aan toe te wijzenOptie 4: Het bereik van een bastiontoren kan niet worden vergrootV2. Hoeveel patriotten kun je op hoofdkwartierlevel 35 hebben?Optie 1: 9Optie 2: 8Optie 3: 7Optie 4: 6V: Vergroot de verkenningstoren het bereik van het railkanon?Klik op het hartje voor JA; klik op ‘leuk’ voor NEEJe kunt je basis beschermen tegen de hack op afstand met een…: Optie 1: StealthgeneratorOptie 2: VerkenningstorensOptie 3: Hoofdkwartier op level 35Optie 4: Opgeladen geluidsbarrière van level 3Hoeveel verkenningstorens kun je tegelijk op je basis zetten?Optie 1: 1Optie 2: 2Optie 3: 3Optie 4: 4Op welk hoofdkwartierlevel wordt de verkenningstoren ontgrendeld? Optie 1: Level 33Optie 2: Level 34Optie 3: Level 35Optie 4: Level 36

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE