Categories

Empires & Allies – Hoofdkwartier upgraden naar levels 33 en 34

V: Hoe zorg ik dat ik mijn hoofdkwartier kan upgraden naar levels 33 en 34?A: Om je hoofdkwartier te kunnen upgraden naar levels 33 en 34 moet je ervoor zorgen dat je je opslaggebouwen hebt geüpgraded, zodat je maximale opslag voor voorraden, staal en tech groter is dan de kosten voor het upgraden van je hoofdkwartier.V: Welke grondstoffen heb ik nodig om mijn hoofdkwartier te upgraden naar levels 33 en 34?A: Voorraad, staal en tech.V: Wat is er nieuw op hoofdkwartierlevels 33 en 34? Waarom zou ik upgraden naar nieuwe hoofdkwartierlevels?A: Met een upgrade naar levels 33 en 34 ontgrendel je nog een upgradelevel voor de meeste gebouwen, eenheden en bevelkrachten in het spel.Door te upgraden verhoog je ook de energie en versterk je de functies van elk gebouw.Hieronder zie je de nieuwe gebouwupgrades die beschikbaar zijn vanaf hoofdkwartierlevel 32:

 • Oliepomp
 • Brandstofopslag
 • Staalfabriek
 • Staalopslag
 • Bevoorrading
 • Voorraadopslag
 • Techfabriek
 • Techopslag

Hieronder zie je de gebouwupgrades voor hoofdkwartierlevel 33:

 • Artillerie
 • Koepelwapen
 • EMP-toren
 • Oliepomp
 • Brandstofopslag
 • Wachttoren
 • Hoofdkwartier
 • Metaalhagel
 • Patriot
 • Railkanon
 • Onderzoeksgebouw
 • Staalfabriek
 • Staalopslag
 • Bevoorrading
 • Voorraadopslag
 • Techfabriek
 • Techopslag
 • Opslagbunker
 • Muren
 • Oorlogsfabriek
 • Wapenkwartier

Hieronder zie je de gebouwupgrades voor hoofdkwartierlevel 34:

 • Artillerie
 • Koepelwapen
 • Brandstofopslag
 • Wachttoren
 • Hoofdkwartier
 • Metaalhagel
 • Patriot
 • Railkanon
 • Onderzoeksgebouw
 • Opslagbunker
 • Oorlogsfabriek
 • Wapenkwartier

Wanneer je de oorlogsfabriek upgradet, worden bepaalde beschikbare recepten ook geüpgraded.Oorlogsfabriekupgrades op hoofdkwartierlevel 33:

 • Dronekorf
 • Ionenkanon
 • Stealthgenerator

Oorlogsfabriekupgrades op hoofdkwartierlevel 34:

 • Ionenkanon
 • Stealthgenerator

Metaalhagel:Op hoofdkwartierlevel 33 kun je nog een metaalhageleenheid op je basis plaatsen. (Je kunt in totaal 5 metaalhagelgebouwen hebben op hoofdkwartierlevel 33.)V: Wanneer wordt de nieuwe eenheid ontgrendeld?A: Op hoofdkwartierlevel 34 ontgrendel je een nieuwe plateau-eenheid: de magneettank. Deze eenheid is uitsluitend aanvallend.V: Op welke manier helpt een magneettank me tijdens de gevechten?A: Magneettanks zijn grondeenheden. Ze kunnen vijandelijke doelen op de grond aanvallen.De magneettank vuurt een geladen elektromagnetisch projectiel af dat niet alleen het doelwit, maar ook alles op zijn verdere pad doorboort tot aan het maximale bereik! Nadat het projectiel zijn eerste doelwit heeft geraakt, neemt de schade af naarmate het projectiel meer afstand aflegt.Het bereik van de doorboorschade blijft altijd hetzelfde, ongeacht hoe ver het eerste doelwit is verwijderd van de magneettank.Maar dat is nog niet alles: door zijn superieure technologie is de magneettank ook volledig bestand tegen verdovingsschade! Je kunt de magneettank onderzoeken en upgraden om zijn energie en schadevermogen te verbeteren.De hoge energie en de mogelijkheid om veel schade aan te richten met doorborende projectielen zorgt ervoor dat de magneettank een formidabele gevechtsmachine is.V: Hoeveel magneettanks kan ik op mijn plateau hebben?A: Als je een plateau hebt van level 10, kun je maximaal 2 magneettanks trainen.V: Wat is een hack op afstand en hoe gebruik ik deze in gevechten?A: Een hack op afstand is een vaardigheid die beschikbaar wordt op hoofdkwartierlevel 33. Deze vaardigheid verbruikt geen bevelpunten, maar is afhankelijk van een hacklading die na elk gevecht wordt aangevuld. Het aantal beschikbare hackladingen per gevecht kan worden verhoogd door de vaardigheid hack op afstand te onderzoeken in het onderzoeksgebouw.Er zijn geen kosten of productietijd verbonden aan deze vaardigheid.Gebruik hack op afstand op vijandelijke troepen of gebouwen om ze voor jou te laten vechten zolang de hack duurt. Gehackte eenheden/gebouwen vuren op vijandelijke eenheden en gebouwen, maar niet op het hoofdkwartier.Defensieve gebouwen kunnen minder lang gehackt worden dan gebouwen die voordelen of nadelen opleveren (zoals de alfatoren, bastiontoren en de geluidsbarrière), maar brengen wel extra schade toe. Als je de alfatoren, bastiontoren en de geluidsbarrière hackt, worden hun defensieve voordelen tijdelijk verwijderd.Gebruik je een hack op afstand op een hoofdkwartier, dan wordt de schorpioen in het hoofdkwartier gehackt en wordt de positie van de stealthgeneratoren onthuld. Door een EMP-toren te hacken, verdoof je defensieve gebouwen en eenheden tijdelijk.OPMERKING: grondstoffengebouwen en commando’s zijn immuun voor de hack op afstand. Aangezien gehackte gebouwen een beperkte tijdsduur hebben, zullen aanvalstroepen ze ook terwijl ze zijn gehackt aanvallen.De vaardigheid kan worden geüpgraded in het onderzoeksgebouw om het aantal hackladingen en de duur van de hack te verbeteren.V: Hoe gebruik ik de hack op afstand?A: Tijdens een aanval selecteer je het hackpictogram en tik je op een willekeurig verdedigingsgebouw of een willekeurige mechanische eenheid om deze te hacken. De hack heeft een bereik van 3, dus je kunt meerdere gebouwen en eenheden hacken indien deze zich binnen het hackbereik bevinden.V: Genezen mijn aanvalstroepen als ik de AirMed-dronekorf hack?A: Ja, een gehackte AirMed-dronekorf geneest aanvalstroepen voor zolang de hack duurt.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE