Categories

Empires & Allies – Hoofdkwartier upgraden naar levels 27 en 28

V: Hoe zorg ik dat ik mijn hoofdkwartier kan upgraden naar levels 27 en 28?A: Om je hoofdkwartier te kunnen upgraden naar level 27 en 28 moet je zorgen dat je je opslaggebouwen hebt geüpgraded, zodat je maximale opslag voor voorraden, staal en tech groter is dan de kosten voor het upgraden van je hoofdkwartier.V: Welke grondstoffen heb ik nodig om te upgraden naar hoofdkwartierlevel 27?A: Voorraden, staal en tech.V: Welke grondstoffen heb ik nodig om te upgraden naar hoofdkwartierlevel 28?A: Voorraden, staal en tech.V: Wat is er nieuw bij hoofdkwartierlevel 27 en 28? Waarom zou ik upgraden naar nieuwe hoofdkwartierlevels?A: Met een upgrade naar levels 27 en 28 ontgrendel je een level voor de meeste gebouwen, alle eenheden en alle bevelkrachten in het spel.Door te upgraden verhoog je ook de energie en versterk je de functies van elk van de gebouwen.Dit zijn de gebouwupgrades voor hoofdkwartierlevel 27:

 • Bevoorrading
 • Voorraadopslag
 • Staalfabriek
 • Staalopslag
 • Techfabriek
 • Techopslag
 • Oliepomp
 • Brandstofopslag
 • Wachttoren
 • Koepelwapen
 • Artillerie
 • Patriot
 • Railkanon
 • Metaalhagel
 • Onderzoeksgebouw
 • Opslagbunker
 • Wapenkwartier

Dit zijn de gebouwupgrades voor hoofdkwartierlevel 28:

 • Brandstofopslag
 • Wachttoren
 • Koepelwapen
 • Artillerie
 • Patriot
 • Railkanon
 • Metaalhagel
 • Onderzoeksgebouw
 • Opslagbunker
 • Wapenkwartier
 • Oorlogsfabriek
 • Muren
 • Hoofdkwartiergeschut

Wanneer je de oorlogsfabriek upgradet, worden bepaalde recepten waarvoor een upgrade beschikbaar is ook geüpgraded.Oorlogsfabriekupgrades bij hoofdkwartierlevel 27:

 • Stealthgenerator
 • Dronekorf
 • Ionenkanon

Oorlogsfabriekupgrades bij hoofdkwartierlevel 28:

 • Dronekorf
 • Ionenkanon

Nieuwe eenheid — Ravager M8De Ravager M8 is een gepantserd voertuig met dubbele configuratie, dat zowel land- als luchteenheden kan aanvallen en omgevingsschade aanricht. Zwak tegen vijandelijke Strikers en railkanon. Effectief tegen groepen vijandelijke eenheden. Ontgrendeld op level 28.Nieuw verdedigingsgebouw – EMP-torenDe EMP-toren wordt ontgrendeld op level 27 en kan gebouwd worden vanuit het bouwmenu. V: Wat zijn de eigenschappen van de EMP-toren?A: Dit gebouw kan heel ver zien. Het verdooft naderende vijanden en detecteert gecamoufleerde eenheden.V: Welke soorten eenheden kan het aanvallen?A: Het kan grondeenheden, luchteenheden en helden aanvallen.BastiontorenDe bastiontoren wordt ontgrendeld op levels 27 en 28. Het geeft een grote energieboost en een klein schadevoordeel aan de gebouwen eromheen. Dit gebouw kan vernietigd worden, waardoor het effect beëindigd wordt.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE