Categories

Empires & Allies – Hoofdkwartier upgraden naar levels 25 en 26

V: Hoe zorg ik dat ik mijn hoofdkwartier kan upgraden naar levels 25 en 26?A: Zorg dat je je opslaggebouwen hebt geüpgraded, zodat je maximale opslag voor voorraden, staal en tech groter is dan de kosten voor het upgraden van je hoofdkwartier. V: Welke grondstoffen heb ik nodig om te upgraden naar hoofdkwartierlevel 25?A: Voorraad, staal en tech. V: Welke grondstoffen heb ik nodig om te upgraden naar hoofdkwartierlevel 26?A: Voorraad, staal en tech. V: Wat zijn de voordelen van een upgrade naar hoofdkwartierlevels 25 en 26?A: Door te upgraden naar hoofdkwartierlevels 25 en 26 kun je meer verdedigingsgebouwen bouwen en zie je nieuwe graphics voor je wachttoren (hoofdkwartierlevel 25) en de alfatoren, muur, voorraadopslag, staalopslag, techopslag en oorlogsfabriek! (hoofdkwartierlevel 26) Door te upgraden naar hoofdkwartierlevel 26 ontgrendel je ook een nieuw gebouw! Nieuw gebouw: speciaal plateau Het speciale plateau, dat gebouwd kan worden in de oorlogsfabriek, maakt directe training van troepen mogelijk en past het voordeel Aanvallende alfa-troepen toe op de erop getrainde troepen. V: Hoeveel plek heeft het speciale plateau voor eenheden?A: Het speciale plateau heeft 18 plekken.V: Kan ik mijn speciale plateau upgraden zodat er meer troepen op passen?A: Nee, het speciale plateau kan niet worden geüpgraded. V: Vervalt het speciale plateau net als alle andere gebouwen uit de oorlogsfabriek?A: Ja, het speciale plateau heeft een levensduur van x uur.V: Ziet het speciale plateau er hetzelfde uit als het gewone plateau?A: Het speciale plateau heeft dezelfde afmetingen als het gewone plateau, maar het heeft een ander model en de kleur geeft aan dat het om een uniek gebouw gaat. V: Kost het tijd om troepen te trainen op het speciale plateau?A: Nee, troepen zijn direct beschikbaar op het speciale plateau. V: Kan ik de eenheden van mijn speciale plateau gebruiken om te verdedigen?A: Nee, je kunt de eenheden op het speciale plateau alleen gebruiken om mee aan te vallen. V: Heeft herbewapenen effect op het speciale plateau?A: Jazeker. V: Kan ik mijn leger toewijzen aan het speciale plateau?A: Nee, je kunt geen leger toewijzen aan het speciale plateau. Nieuwe functie: hoofdkwartiergeschut Het hoofdkwartiergeschut wordt ontgrendeld op hoofdkwartierlevel 25. Het hoofdkwartiergeschut vuurt automatisch op naderende vijanden en kan zowel grond- als luchteenheden aanvallen.V: Kan ik mijn hoofdkwartiergeschut upgraden?A: Ja, het hoofdkwartiergeschut wordt samen met je hoofdkwartier geüpgraded. Als je je hoofdkwartier upgradet naar level 26, neemt de schade die je geschut toebrengt toe. Nieuwe functie: gebiedsuitbreiding Met gebiedsuitbreiding krijg je 2 extra stroken grondgebied. (een strook is gelijk aan 3 cellen, met een lengte van één zijde van het grondgebied van de basis)V: Wanneer kan ik gebiedsuitbreiding ontgrendelen?A: De eerste strook gebiedsuitbreiding krijg je zodra je upgradet naar hoofdkwartierlevel 25. De tweede strook kun je ontgrendelen met onderdelen voor de oorlogsfabriek.V: Heb ik een ingenieur nodig voor gebiedsuitbreiding?A: Ja, er wordt één ingenieur gebruikt voor gebiedsuitbreiding.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE