Categories

Empires & Allies – Wat zijn de nieuwe vaardigheden van de Valk MK2?

De Valk MK2 heeft drie nieuwe vaardigheden die de oorspronkelijke MK1 niet heeft.Vermenigvuldiger voor verdovingsschade Deze vaardigheid is meteen beschikbaar. Door de Valk MK2 verdoofde vijanden lopen meer schade op door vriendschappelijke troepen en gebouwen. De verdovingsschade-vermenigvuldiger neemt toe naarmate de Valk hogere levels bereikt. Supergenezing• Op level 5 ontgrendel je de super van de Valk MK2: ‘BOLWERK’. Dit geneest alle naburige eenheden en gebouwen, en geeft ze een schild voor extra bescherming. Het genezen gebeurt onmiddellijk. De hoeveelheid genezing is afhankelijk van het aantal gevulde genezingsruimtes wanneer de super gebruikt wordt. • Er is kans dat de genezingsruimtes gevuld worden wanneer de Valk MK2 zijn primaire wapen gebruikt: de verdoofgranaatwerper. Er is altijd één ruimte gevuld. Elke gevulde ruimte vergroot de genezing van de eenheden en gebouwen binnen het bereik van de super. Op level 10 is de genezing als volgt:> 1 ruimte – 12% genezing – altijd beschikbaar> 2 ruimtes – 15% genezing> 3 ruimtes – 18% genezing • De Valk MK2 geneest ook zichzelf. Gevulde ruimtes worden gebruikt zodra de super geactiveerd wordt. Je kunt de hoeveelheid genezing vergroten door hogere levels te bereiken met de Valk MK2.Extra bevelpunten• Vanaf level 8 krijg je meer bevelpunten door verdedigingsgebouwen te vernietigen. Op het maximum kan een verdedigingsgebouw 50% extra bevelpunten opleveren. Je kunt deze boost alleen krijgen wanneer de Valk MK2 ingezet of in leven is bij het aanvallen van een basis. Zodra de Valk MK2 vernietigd wordt, wordt deze boost beëindigd.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE