Categories

Empires & Allies – Wat zijn de nieuwe vaardigheden van de MK2-omega-eenheden?

De MK2-vaardigheden geven vriendschappelijke eenheden een voordeel tijdens het gevecht.De Kolos MK2 heeft twee vaardigheden:

  • HP-boost voor troepenvlag: de Kolos MK2 verhoogt de gezondheid van alle troepenvlageenheden met een bepaald percentage als hij zijn super gebruikt tijdens het verdedigen. Dit percentage neemt toe naarmate de omega-eenheid in level stijgt.
  • Algemene schadeboost: de Kolos MK2 verhoogt constant de schade van specifieke eenheden met een bepaald percentage tijdens de aanval of verdediging. Dit percentage neemt toe naarmate de omega-eenheid in level stijgt.
  • De Viper MK2 heeft ook twee vaardigheden:

  • Super vuursnelheidsboost: de Viper MK2 verhoogt gedurende bepaalde tijd de vuursnelheid van specifieke eenheden met een bepaald percentage als hij zijn super gebruikt. Dit geldt voor zowel de aanval als de verdediging. Het percentage neemt toe naarmate de omega-eenheid in level stijgt.
  • Algemene bereikboost: de Viper MK2 verhoogt constant het bereik van specifieke eenheden met een bepaald percentage tijdens de aanval of verdediging. Het percentage neemt toe naarmate de omega-eenheid in level stijgt.
  • _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

    Empires & Allies Game GUIDE