Categories

Empires & Allies – Hoe marcheer ik naar een vijandelijk gebied?

Onthoud allereerst dat je alleen naar vijandelijke gebieden kunt marcheren waarvan ten minste één aangrenzend gebiedt veroverd of bezet is door een bondgenoot. Er moet een pad zijn dat je post via de gebieden van bondgenoten verbindt met een vijandelijk gebied.Onthoud dat rode gebieden van de vijand zijn en blauwe gebieden van jouw bataljon.Je kunt naar de gemarkeerde gebieden marcheren omdat ten minste één van de aangrenzende gebieden in handen is van jouw bataljon.Tik op het gebied waarheen je kunt marcheren en kies Mars.Tik op een vijandelijk gebied en kies MARSOp het moment dat je een punt kiest waar je naartoe wilt en ook kunt marcheren, wordt de marsduur weergegeven.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE