Categories

Empires & Allies – Wat is het prestigesysteem? Hoe helpt het mijn alliantie?

Het prestigesysteem stelt je alliantie in staat om alliantie-XP (AXP) te verdienen, nieuwe prestigelevels te bereiken  en krachtige prestigevoordelen te ontgrendelen waarvan alle alliantieleden kunnen profiteren.Hoe helpt het mijn alliantie?Zodra ze zijn ontgrendeld, geven prestigevoordelen geweldige gunsten zoals onderzoeksversnellingen, bonusbuit, bonusbevelpunten, een nieuw vak voor je alliantieleger, enzovoort.Er zijn in totaal 15 voordelen die je alliantie kan ontgrendelen naargelang je alliantie stijgt in level en nieuwe prestigelevels bereikt.Zodra een alliantie een prestigelevel behaalt, wordt een nieuw voordeel ontgrendeld terwijl de gunsten van alle vorige ontgrendelde voordelen behouden blijven.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE