Categories

Empires & Allies – Hoe kan mijn alliantie nieuwe prestigelevels bereiken?

Een alliantie kan prestigelevels bereiken door het vereiste aantal alliantie-XP (AXP) voor dat level te verdienen.  Je kunt controleren hoeveel alliantie-XP je nodig hebt om het volgende prestigelevel te bereiken door op het Alliantie-pictogram te tikken en het onderdeel Prestigelevel te bekijken. Denk eraan dat dit een teamprestatie is!Je kunt XP verdienen voor je alliantie door een van de volgende acties uit te voeren:

  • Grondstoffen en troepen doneren
  • Op versnellingsverzoeken reageren
  • Alliantiegenoten toewijzen aan je legers
  • Alliantieoorlogen winnen
  • Gratis sociale oorlogsfabriekcomponenten doneren
  • Op gunshipverzoeken reageren.

Je kunt ook alliantie-XP verdienen tijdens de eerste 10 gewonnen gevechten van de dag en door gebouwen en onderzoeken te upgraden. Denk eraan dat je via de bovenstaande acties alleen alliantie-XP kunt verdienen als je lid bent van een alliantie.  (Weetje: wist je dat de eerste keer dat je lid wordt van een alliantie, je 5 kernwapens krijgt?)Zodra jij en je alliantiegenoten genoeg XP hebben verdiend, stijgt je alliantie in prestige. Ga een level omhoog en ontgrendel een krachtig nieuw voordeel!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE