Categories

Empires & Allies – Hoe krijg ik alliantie-XP via alliantieoorlogen?

Je kunt op 2 manieren alliantie-XP verdienen via oorlogen:Ten eerste, door oorlogsvlaggen van de alliantie te veroveren. Met elke vlag verdien je 3 alliantie-XP.  In een alliantieoorlog kan een speler dus tot 9 AXP per gevecht verdienen en 18 AXP in totaal door alle vlaggen in de oorlog te veroveren.Je alliantie kan ook een enorm aantal AXP winnen door de oorlog te winnen. Er kan in totaal een vast aantal van 4000 AXP worden verdiend door de alliantieoorlogen te winnen. Hoe wordt AXP verdeeld onder de verschillende leden van de alliantie?Wanneer een alliantie een oorlog wint, wordt de 4000 AXP gelijk verdeeld onder de spelers die ten minste 1 vlag hebben veroverd tijdens de oorlog.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE