Categories

Empires & Allies – Hoe kunnen brigadiers alliantieoorlogen starten?

Brigadiers kunnen op dezelfde manier alliantieoorlogen starten als generaals.Ga naar de wereldkaart en tik op het pictogram met het zwaard rechts van de HUD, boven het snelle gevecht-symbool.Daarna word je naar het onderstaande scherm gebracht. Het pictogram linksonder bevat trouwens wat informatie over de alliantieoorlogen.Kies ten slotte de alliantieleden met wie je wilt vechten. Wacht op je tegenstander, en dan kan de oorlog beginnen! Een kind kan de was doen!We raden je aan om geen oorlogen te starten zonder eerst met je alliantiegeneraal te overleggen. Wees voorzichtig wanneer je selecteert wie er zal vechten. Als je een alliantielid kiest dat niet vecht, offer je vlaggen op in de oorlog en geef je de vijandige alliantie een voordeel!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE