Categories

Empires & Allies – Hoe kan ik privéberichten versturen naar andere alliantieleden?

Alleen de generaal en de brigadiers kunnen privéberichten naar alliantieleden versturen.Tik op de tag van een alliantielid in Mijn alliantie of Alliantieklassementen om een bericht te versturen. Er verschijnen nu verschillende opties waar je uit kunt kiezen. Om een bericht te versturen tik je op de optie Bericht.Hierdoor wordt een pagina geopend waarin je het bericht kunt typen dat je wilt versturen. Tik op Versturen wanneer je klaar bent met typen.Zodra een bericht naar een speler is verstuurd, wordt een afteltimer voor berichten geactiveerd voor die speler. De generaal en de brigadiers kunnen pas weer een bericht naar die speler sturen nadat de timer is afgelopen.De geadresseerde ontvangt het bericht als een pushmelding.Je kunt ontvangen berichten bekijken op het tabblad Bericht, te bereiken via het HUD-pictogram Chat (onder het alliantiepictogram). 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE