Categories

Empires & Allies – Hoe maak ik een schermafbeelding (screenshot) op iOS?

Een schermafbeelding op iOS maak je als volgt:1. Ga naar het scherm waarvan je een afbeelding wilt maken.2. Zorg ervoor dat het beeld wordt weergegeven zoals je de uiteindelijke afbeelding wilt hebben.3. Druk tegelijkertijd op de Home-knop en de aan-uitknop rechtsboven op je iPhone of iPad.Voor de iPhone X druk je tegelijkertijd de knop op de rechterzijde en de knop ‘volume omhoog’ op de linkerzijde van de iPhone in.4. Wanneer je beide de knoppen correct indrukt, knippert het scherm wit en hoor je het geluid van de sluiter van een camera. Dat betekent dat het je is gelukt een schermafbeelding te maken op je iPad of iPhone.5. Om de nieuwe schermafbeelding te bekijken ga je naar de app Foto’s en tik je op de camerarol. In de camerarol is de meest recente foto de schermafbeelding die je net hebt gemaakt.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE