Categories

Empires & Allies – Waarom krijg ik foutmelding 17?

ALS JE FOUT 17 KRIJGT:

 

Dien alsjeblieft een ondersteuningsverzoek in door op de knop Contact te tikken en het verzoek in te vullen. Doe dit zelfs als je het eerder al eens had gedaan; we willen graag weten waar je precies fout 17 krijgt, wat je deed en andere nuttige informatie die je ons zou kunnen geven. 

Vermeld ook je spelersnaam, alliantie en ZID, als je die hebt. 

Je hoeft voor dit probleem voortaan nog maar één ondersteuningsverzoek in te dienen. En maak je geen zorgen als je niet onmiddellijk een reactie krijgt. We sturen berichten naar alle betrokken spelers die een verzoek hebben ingediend en zullen mogelijke oplossingen implementeren. 

Intussen raden we je aan

 om onze stappen voor probleemoplossing te volgen via de betreffende link hieronder

:

http://zynga.my/iOS 

http://zynga.my/Android

Onze excuses voor het ongemak. We doen er alles aan om je probleem op te lossen.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE