Categories

Empires & Allies – Het Productiewoede-evenement – Veelgestelde vragen

V: Waar gaat dit evenement over?A: Verdien fantastische beloningen door boosts en gebouwen te maken in de oorlogsfabriek. We hebben de productiekosten voor bepaalde boosts en gebouwen verlaagd gedurende het evenement.V: Moet ik een specifiek item, gebouw of specifieke boost voor dit evenement maken?A: Nee! Je kunt van alles maken in de oorlogsfabriek en dat telt dan mee voor de voortgang tijdens het evenement. Dus ga je gang en begin met de productie!V: Hoe haal ik mijn beloningen op?A: Het evenement heeft verschillende mijlpaalbeloningen die worden ontgrendeld wanneer je blijft produceren. Ontgrendelde beloningen worden weergegeven in je geschenkdoos.V: Hoe lang loopt dit evenement?A: Het evenement duurt 5 dagen.V: Waarom verschillen mijn evenementmijlpalen van die van mijn vrienden/alliantiegenoten?A: Bij dit evenement wordt onder andere rekening gehouden met de kracht van de speler bij het bepalen van de mijlpalen. Het is dus mogelijk dat jouw mijlpalen verschillen van die van andere spelers.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE