Categories

Empires & Allies – Wat is Operatie IJzeren vuist?

BOUW, UPGRADE of ONDERZOEK om XP te verdienen! 

Tik op VOORTGANG om je beloningen te zien. Veel succes, bevelhebber!Veelgestelde vragen:  V: Hoe kan ik meedoen?A: Bouw, upgrade en onderzoek om XP te verdienen, mijlpalen te voltooien en fantastische beloningen te winnen. Elke keer als je iets tijdens de duur van het evenement hebt gebouwd, geüpgraded of onderzocht wordt als voortgang meegeteld.V: Waarom zou ik aan dit evenement meedoen?A: Geweldige prijzen!V: Wat als ik al het maximale level heb bereikt?A: Ga er lekker voor zitten, ontspan en geniet, je wint al bij voorbaat! Iedereen die aan het eind van het evenement deze status heeft bereikt, ontvangt van ons een speciaal geschenk, net zoals de andere winnaars. We raden je aan je alliantiegenoten met hun upgrades te helpen!V: Hoe kan ik volledig van dit evenement profiteren en prijzen winnen?A: Probeer zoveel mogelijk keren te bouwen, upgraden en onderzoeken! Hoe meer XP je verdient, des te beter de beloning.

Doe hier mee aan onze discussie. 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE