Categories

Empires & Allies – FAQ – Te wapen

Opmerking: we zijn bezig de update voor Te wapen voor alle spelers beschikbaar te maken. Dat betekent dat sommige spelers de missies eerder kunnen zien dan andere. Maar maak je geen zorgen, want Te wapen is in de komende dagen voor iedereen beschikbaar. Bedankt voor je geduld.Waar gaat Te wapen over?De update van Te wapen introduceert dagelijkse missies voor Empires & Allies. Je krijgt elke dag een missie met twee doelen. Voltooi deze doelen binnen de gestelde tijd en verdien fantastische beloningen! Voor toegang tot de missie, klik je op het pictogram Te wapen, linksonderin je scherm om de interface van Te wapen te openen. Voor meer informatie over Te wapen kun je hier onze videogids bekijken: https://youtu.be/oVEXo3HcIfgHoe lang blijft een dagelijkse missie actief?Je krijgt elke dag om 0:00 uur Pacific Time (GMT – 8) een dagelijkse missie. Voltooi de doelen binnen 24 uur om het missiekrat te claimen.Is Te wapen beschikbaar voor alle spelers?Te wapen is beschikbaar voor alle spelers die hun hoofdkwartier hebben geüpgraded naar lever 5 of hoger. Maar nieuwere spelers kunnen Te wapen alleen zien nadat ze de beschikbare introductiebasismissies hebben voltooid.Wat gebeurt er als ik de dagelijkse missie niet kan afmaken voordat deze verloopt?Als het je niet lukt om de dagelijkse missie binnen 24 uur te voltooien, verloopt de missie en krijg je een nieuwe. Je kunt vervolgens de nieuwe missie proberen te voltooien om het beloningskrat te verdienen.Wat krijg ik wanneer ik dagelijkse missies voltooi?Beloningen IN OVERVLOED! Door iedere dagelijkse missie te voltooien, verdien je een beloningskrat met fantastische buit zoals grondstoffen, componenten voor de oorlogsfabriek, power-ups en boosts. Er zijn drie soorten beloningskratten en het type krat dat je door een missie toegewezen krijgt, is afhankelijke van de moeilijkheidsgraad van de missie. Naast het beloningskrat verdien je ook goudbeloningen door de wekelijkse uitdaging te voltooien.Wat is de wekelijkse uitdaging?Naast het uitvoeren van dagelijkse missies kun je ook meedoen aan de wekelijkse uitdaging van Te wapen. Voltooi drie of vijf dagelijkse missies in één week om fantastische bonusbeloningen te krijgen. Als je ALLE dagelijkse missies van de week voltooit, zeven in totaal, kun je de ultieme prijs verdienen!Wanneer wordt de wekelijkse uitdaging vernieuwd?De wekelijkse uitdaging wordt iedere maandag om 0:00 uur Pacific Time (GMT +X) vernieuwd, zodat je iedere week de mogelijkheid hebt om de uitdaging aan te nemen en STEEDS MEER BELONINGEN kunt verdienen!Wat gebeurt er als ik een dagelijkse missie voltooi maar de beloningen uit het krat niet ophaal voordat de timer is afgelopen? Verdwijnt het krat dan?Nee, je kunt de beloningen uit het krat altijd claimen nadat de timer is afgelopen. Maar je kunt geen nieuwe dagelijkse missie starten totdat de je de beloningen uit de eerdere dagelijkse missies hebt geclaimd.Wat gebeurt er met de beloningen uit de wekelijkse uitdaging als ik ze niet ophaal voordat de uitdaging wordt gereset? Verlies ik ze helemaal?Nee, je kunt de beloningen van de wekelijkse uitdaging claimen nadat de week is gereset, maar de volgende wekelijkse uitdaging en de nieuwe dagelijkse missie zijn niet beschikbaar tot je de beloningen voor de vorige week hebt geclaimd.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE