Categories

Empires & Allies – Waarom kan ik geen Facebook-vrienden toevoegen of toewijzen aan mijn leger?

Lijkt je lijst met Facebook-vrienden leeg te zijn wanneer je probeert FB-bondgenoten toe te voegen aan je leger? Dit kunnen de redenen zijn:

  • Misschien heb je geen toegang gegeven tot je FB-vriendenlijst in je profiel toen je voor het eerst verbinding maakte met Facebook.
  • De toestemming tot je vriendenlijst kan verlopen zijn.
  • Je bent verbonden met een ander Facebook-account.

Om het probleem op te lossen kun je de volgende stappen ondernemen:1. Update de apps van Empires & Allies en Facebook naar de nieuwste versie.2. Ga in je Facebook-profiel naar ‘Accountinstellingen.’3. Selecteer ‘Apps en websites.’4. Onder ‘Apps en websites’ zie je alle spellen die verbonden zijn met je account. Ga naar ‘Aangemeld met Facebook.’5. Zoek ‘Empires & Allies’ in lijst met spellen die je gespeeld hebt.6. Tik op Empires & Allies en klik daarna op de optie ‘App verwijderen’ om je instellingen voor deze app te resetten.Let op: Als de Facebook-app niet geïnstalleerd is op je telefoon, kun je deze handeling ook uitvoeren in je webbrowser.7. In de Facebook-app, webbrowsers en telefooninstellingen (iOS 10 en lager) log je uit en weer in met het account waarop je Facebook-vrienden het spel ook spelen.8. Open Empires & Allies, ga naar ‘Spelinstellingen’ en kies op het tabblad ‘Algemeen’ de optie ‘Facebook Verbinden.’Let op: laad het spel opnieuw als je de volgende foutmelding krijgt: “Kan niet verbinden met je account. Probeer het later opnieuw.”9. Geef opnieuw toegang tot je vriendenlijst van Facebook.10. Controleer je Facebook-leger en wijs je FB-vrienden toe aan lege vakken.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE