Categories

Empires & Allies – Waarom zijn competities zo moeilijk? Ik word gekoppeld aan spelers met een veel hoger hoofdkwartierniveau dan het mijne!

We koppelen spelers op basis van het aantal medailles. Je wordt alleen gekoppeld aan spelers met een vergelijkbaar aantal medailles. Als je je weg omhoog op het scorebord begint te vechten, krijg je te maken met moeilijkere tegenstanders. We raden je ten zeerste aan om goed op je verdediging en basisupgrades te blijven letten. Als snelle gevechten/wraakacties te lastig worden, ga je naar de wereldkaart en ga je verder met je strijd tegen de GRA en het verdienen van grondstoffen. Vergeet niet dat je nu troepen kunt delen om het speelveld gelijk te maken! En als laatste: je kunt altijd volgend seizoen gebruiken om weer op gelijke hoogte te komen!   

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE