Categories

Empires & Allies – DevSpeak #12: Utnytting av feil i alliansekriger samt oppgradering av gavesystem

[19. september 2018]Kjære kommandanter!Teamet vårt jobber kontinuerlig hardt for å gi deg den beste spillopplevelsen, og vi motiveres av at du skal kunne kose deg med spillingen din! Vi har mottatt hundrevis av forespørsler fra forskjellige spillsamfunn og forumer angående det nye gavesystemet, og vi har bestemt oss for å gå tilbake til det forrige systemet, etter å ha hørt på alle bekymringene deres. Tilbakemeldinger fra spillerne våre har alltid vært veldig viktig for oss, og vi håper dere fortsetter med å dele deres synspunkter med oss, slik at vi kan gjøre favorittspillet deres bedre. Takk for at du spiller og koser deg med Empires and Allies!____________________________________________________________________________________________________________________________[3. september 2018]God morgen, kommandanter!Endringene for hopping mellom allianser og gaver rulles nå ut. Mange av dere har uttrykt bekymring angående dette, så vi vil gjerne oppklare et par ting.Noe mange var bekymret for, var at hopping mellom allianser ville bli blokkert, og det er ikke hensikten vår. Vi forstår at mange av våre lojale spillere hopper mellom allianser for å kunne delta i flere kamper, og vi har ingen planer om å sette en stopper for dette. Vi vil kun gradvis redusere byttet du mottar fra alliansekriger hver gang du bytter allianse. Byttet du mottar vil imidlertid aldri være mindre enn det du tjener via hurtigkamper.For det andre, har vi knyttet bytte tjent sammen med antall flagg erobret. Dette har vi gjort slik at spillere som bytter drar fordel av den ekstra krigen, så alliansen også drar fordel av at spilleren blir med.Til slutt vil vi nevne at vi jobber hardt med å fikse alle problemene som mange av dere har tatt opp med oss, som matchmaking med samme motstandere og feilkoder. Vi leser også tilbakemeldingene deres om hvordan vi kan forbedre allianseoppdrag. Vi gir dere en oppdatering angående dette snart.Takk for tålmodigheten. Vi ses på slagmarken.Over og utTeam E&A____________________________________________________________________________________________________________________________[28. august 2018]I det vedvarende arbeidet med å løse problemer i spillet, som ytelsesproblemer (krasj, programfeil osv.) samt balansen i kamper, vil vi opplyse om endringer vi planlegger i alliansekriger.Vi har i en stund vært klar over at enkelte spillere bytter allianse ofte (noen ganger opptil 50 ganger om dagen) for å sikre seg ressurser og krigsfabrikkomponenter i flere alliansekriger. Vi har alltid ment at dette skader spillet, siden et lite antall spillere får en fordel overfor andre i form av raskere fremdrift og bedre angrep/forsvar. Vi blokkerte muligheten for slik adferd i en begrenset perioden i november 2016, men etter tilbakemelding fra spillerne oppdaget vi at det å utnytte feil ikke var den eneste årsaken til at spillere byttet allianse ofte. Mange spillere gjorde ikke dette for å sikre seg ekstra belønninger, men ganske enkelt fordi de syntes de var morsomt å spille mange alliansekamper. Dette ønsket vi ikke å hindre, så vi bestemte oss for å reversere endringene.Nå har vi i flere måneder jobbet med noe som kan løse problemet med at spillere ikke har nok muligheter til å spille som lag mot andre lag. Allianseoppdrag er svaret på dette problemet. Vi har laget allianseoppdrag slik at de er intense, engasjerende og selvfølgelig sosiale. Som du kanskje vet, har vi sluppet en betautgave, og vi kommer til å fikse / legge til ting kontinuerlig basert på deres respons og tilbakemeldinger. Vi planlegger også andre interessante funksjoner som skal gjøre dette enda morsommere.Når det gjelder alliansekriger, vil vi ikke hindre spillere i å delta i flere kriger hvis de ønsker dette. Vi har imidlertid bestemt oss for at «maks»-belønningene man kan få i alliansekriger, skal reduseres progressivt hver gang en spiller bytter allianse i løpet av en dag. Reduksjonen vedvarer inntil belønningen er på samme nivå som andre kampmoduser, f.eks. hurtigkamper. For spillere som bytter allianser, blir belønningene også skalert proporsjonalt til antallet flagg de vinner (og «maks»-belønningen er taket). Dette er for å sikre at alliansene som spillerne kan bli med i, faktisk har nytte av de nye medlemmene. Tilskuere i alliansekriger mottar ikke bytte. Dette er for å gi alliansemedlemmer incentiv til å delta i krigene. Bare så det er sagt, spillere som deltar i krigen uten å bytte allianse, mottar ikke færre ressurser eller krigsfabrikkomponenter fra alliansekriger på grunn av dette. Utløpstiden for belønninger fra alliansekriger i gaveinnboksen reduseres imidlertid til 7 dager for alle spillere.Vi kommer også til å foreta endringer med gavesystemet som ledd i overholdelsen av de nye GDPR-lovene. Fra nå av kan spillere som trenger hjelp med ressurser, fortsatt sende en forespørsel til alliansemedlemmer og venner. En spiller kan imidlertid ikke sende ressurser til en annen spiller uten først å ha mottatt en forespørsel fra spilleren. Vi kommer også til å sette en grense for hvor mange gange slike forespørsler kan sendes per dag.Alle de ovennevnte forbedringene kommer til å bli rullet ut i løpet av de neste dagene. Vi er klar over at det i en overgangsperiode kan være utfordrende å bli vant til endringene, men vi tror dette langt på vei vil løse problemer som spillerne ofte har. Vi vil fortsette arbeidet med disse og andre problemer dere deler med oss, og vi takker for at du bidrar til å gjøre E&A bedre for alle.Over og utTeam E&A

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE