Categories

Empires & Allies – Hvorfor er Omega-enhetens angrep svakere etter å ha brukt kamp-injeksjon?

Vi har mottatt rapporter om at spillere bruker kamp-injeksjonen til å utplassere Omega-enhetene sine direkte ved siden av HK, og deretter ta ut hovedkvarteret på 1 til 2 skudd. Vi har også sett flere tilfeller på at spillerne bruker dette i kombinasjon med boter/skript til å vinne et stort antall medaljer (mer enn menneskelig mulig) og vinne ligaene. Vi følte at denne oppførselen var i mot spillets ånd, og også at kamp-injeksjonene var litt for kraftige når brukt på Omega-enheter.Vi har fikset dette for å skape en bedre balanse i spillet. Omega-enheter får nå en mindre økning av skade påført når de bruker kamp-injeksjonen. Dette vil kun påvirke Omega-enheter, ikke vanlige soldater. Det vil også kun påvirke Omega-enhetens effektivitet mot bygninger, ikke mot defensive Omega-enheter eller soldater. Vi har ikke endret noe (helse, skade osv.) når det kommer til selve Omega-enhetene. Vi forstår at dette vil endre strategien til mange spilleren, men vi er sikre på at dette vil gjøre spillet bedre samlet sett.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE