Categories

Empires & Allies – Hvordan får jeg tilgang til editor for baselayout?

For å åpne verktøyet Base Layout Editor (BLE), kan du trykke på BLE-ikonet i hovedskjermoverlegget. Du får nå 3 alternativer. Du kan REDIGERE den nåværende valgte basen, KOPIERE en baselayouy eller angi den som «Aktiv». Rediger layout Bare trykk på en av de 3 basefeltene for å velge en base å redigere. Hvis du trykker på «Rediger layout»-knappen, tas du til redigeringsmodusen av den fremhevede baselayouten.Kopier layoutMed dette alternativet kan du lage en kopi av en layout til andre layoutfelter.Det er enkelt å kopiere en layout. 1. Velg layouten du ønsker å kopiere.2. Trykk på «Kopier layout»-knappen.3. Når du har trykket på knappen, ser du blå piler (bildet nedenfor) når du holder musepekeren over de andre layoutfeltene. Velg basen du ønsker å overskrive. Du vil se en bekreftelsesmelding. Velg «Ja», og nå har du en kopi av basen din. Husk at når du overskriver en base, vil den forrige baselayouten gå tapt, og den kan ikke gjenopprettes. Dette alternativet kan ikke angres.Angi som AktivBruk dette alternativet for å gjøre den nåværende valgte layouten som din «Aktive» base. Hvis en base har manglende bygninger på brettet, kan den ikke angis som aktiv. Dette indikeres med symbolet «!» på layoutfeltet. Rediger basen, og plasser ut de manglende bygningene for å angi basen som aktiv.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE