Categories

Empires & Allies – Hva er de nye evnene til MK2 Omega-enhetene?

MK2-evnene forbedrer vennlige enheter under kamp.Koloss MK2 har to evner:

  • Økning av samlingflaggs helse: Koloss MK2 øker helsen til alle samlingsflaggenheter med en gitt prosent når den bruker superevnen sin under en forsvarskamp. Denne prosenten øker etter hvert som Omega-enheten går opp i nivå.
  • Økning av global skade: Koloss MK2 øker skaden til spesifikke enheter med en gitt prosent til enhver tid under en angreps- ellers forsvarskamp. Denne prosenten øker etter hvert som Omega-enheten går opp i nivå.
  •  Viper MK2 har også to evner:

  • Økning av superskuddtakt: Viper MK2 øker skuddtakten til spesifikke enheter med en gitt prosent i en tidsperiode når den bruker superevnen sin. Dette kan gjøres både i angreps- og forsvarskamper. Prosenten øker etter hvert som Omega-enheten går opp i nivå.
  • Økning av global rekkevidde: Viper MK2 øker rekkevidden til spesifikke enheter med en gitt prosent til enhver tid under en angreps- eller forsvarskamp. Prosenten øker etter hvert som Omega-enheten går opp i nivå.
  • _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

    Empires & Allies Game GUIDE