Categories

Empires & Allies – Hvordan kan alliansen klatre til nye prestisjenivåer?

En allianse når nye prestisjenivåer ved å sikre seg den mengden allianse-XP (AXP) som kreves for det nivået.  I delen Prestisjenivå, som du får tilgang til via allianseikonet, ser du hvor mye allianse-XP som kreves for å nå neste prestisjenivå. Husk at dette krever laginnsats!Du kan tjene XP til alliansen din ved å utføre de følgende handlingene:

  • Donere tropper og ressurser
  • Svare på forespørsler om fartsøkninger
  • Tildele alliansemedlemmer til innsatsstyrker
  • Vinne alliansekriger
  • Donere gratis sosiale krigsfabrikkomponenter
  • Svare på forespørsler om kampfly.

Du kan også sikre deg allianse-XP gjennom de ti første seirene hver dag og gjennom bygnings- og forskningsoppgraderinger. Husk at det bare er mulig å tjene allianse-XP ved å utføre de ovennevnte handlingene, dersom du er med i en allianse.  (Visste du det? Du får 5 atomvåpen den første gangen du blir med i en allianse.)Når du og alliansemedlemmene dine tjener nok XP, får alliansen din mer prestisje, dere når et nytt nivå og låser en ny og kraftig fordel!

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE