Categories

Empires & Allies – Taktisk sprang – vanlige spørsmål

Oppgrader enheter og kommandopoeng gjennom forskning for å få et taktisk overtak på fiendene. Vanlige spørsmål Sp.: Hvordan deltar jeg? Sv.: Du må oppgradere enheter og kommandokrefter i forskningssenteret for å delta i hendelsen. All forskning som startes og avsluttes mens hendelsen pågår, gir deg fremgang i hendelsen. Sp.: Hvorfor bør jeg bry meg om denne hendelsen? Sv.: I en begrenset periode koster det 50 % mindre gull å øke farten på forskning. Det betyr at du kan oppgradere flere enheter/kommandokrefter mens hendelsene pågår, tjene XP gjennom forskning, og skaffe deg eksklusive belønninger! Sv.: Hva hvis jeg allerede er på maksnivå? Sp.: Len deg tilbake, slapp av og føl deg helt rå – da vinner du nemlig automatisk! Vi sender en spesialgave til alle dette gjelder, når hendelsen er over. Vi anbefaler at du hjelper alliansemedlemmene dine med forskningen deres! Sp. Hvordan kan jeg utnytte hendelsen best mulig og vinne premier? Sv.: Prøv å fullføre så mye forskning som mulig. Jo mer XP du tjener, desto bedre blir belønningen. Sp.: Jeg ser ikke 50 % rabatt på “Umiddelbart” i forskningssenteret.Sv.. Hendelsen gir ikke rabatt på ressurser, bare fartsøkninger. Siden “Umiddelbart”-prisen inkluderer både fartsøkninger og ressurser, virker prosentavslaget for “Umiddelbart”-alternativet lavere.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Empires & Allies Game GUIDE